lørdag den 16. august 2014

Tærte med lækker chorizo og skønne porrer

Så blev det igen tid til tærte og til at afprøve hvordan chorizo og porrer klæder hinanden. Som mor på barsel med 2. barn skal der planlægges mere m.h.t. aftensmaden men vi fik lavet alletiders tærte.
Jeg har snydt lidt og købt en færdig tærtedej hvor der bare skal tilsættes vand og dejen bare skal æltes og rulles. Det er bestemt også muligt selv at fremtrylle en lækker tærtedej eller mørdej du kan bruge.

Du skal bruge.

1 færdig tærtedej

2 porrer
1/2 chorizo (af den hele slags)
200 g. hytteost
3 æg
1/2 pakke feta
salt og peber.

Sådan gør du:

Dejen samles efter anvisning og rulles ud til tærteformen.
Formen smøres med smør og tærtedejen ligges i, trykkes godt ned i siderne, der må godt hænge lidt dej over kanterne.






chorizo og porrer gøres klar


Porrerne renses og skæres i tynde skiver.
Skind pilles af chorizo og den skæres i tern.

Fyldet ligges på tærtedejen.




Æggemassen skal piskes sammen.




Hytteost, æg, feta,salt og peber piskes sammen og hældes over tærten.
Bages i 35-40 min ved 200 grader
den færdige tærte hvor det gik hurtigt med at få den spist.

 Vi nåede at spise lidt af tærten inden billedet blev taget, det blev et ret godt resultat. Chorizo giver masser af smag til tærten og porrer giver lidt sødme til tærten. Feta i tærten giver den skønne salte smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg