Når man som børnefamilie skal have noget lækkert og grønt tilbehør til fisk eller kød kan jeg anbefale friske majskolber. Ligenu er de i sæson og det er superlet at koge de hele majskolber ca. 10 min i letsaltet vand, hvorefter man kan spise dem hele eller skære dem i mindre stykker.
Personligt elsker jeg at nyde mine majs med lækkert smør til , helst den rigtige af slagsen - ).
Hvordan tilbereder du dine favoritmajs?
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Hvad går du efter når du handler i supermarkedet? Kigger du på emballagen for at se om varen kommer fra Danmark? Og betyder det noget om den...
-
Jeg er en stor fan af madfestivaller og vil gerne fortælle lidt om Arla Food Festival der er i denne weekend i Kongens Have. Der foregår m...
-
Menuen stod på grill igår så der blev grillet både pølser og ben. Dertil blev der lavet en lækker tzatziki og coleslaw. Tzatziki er en gr...
-
Jeg har været heldig at få fat i Jamie Olivers nye kogebog mad på 30 minutter. Jeg bringer herfra en spinat og fetatærte. I bogen foresl...
-
Jeg elsker søde sager og jeg elsker lakrids i kager og småkager. Småkager er gode fordi de kan holde længe og man lige kan tage dem frem når...
-
Igår var det bare så skønt vejr så vi skulle da have koldskål. Ofte laver jeg det selv men denne gang prøvede vi at købe Mejse Koldskål me...
-
Græskartærte - som amerikanerne laver den. Velegnet til børn, spøgelser og voksne der bare skal have noget sødt Her kan du se en vide...
-
Så er der smagt på bolsjer, og vil her give min bedømmelse, og se på indholdet. Läkerol Polar Mint Lugter som syntetisk tyggegummi, smag...
-
Forleden dag skulle vintertøjet findes frem så det kunne vaskes og vi kunne være klar til det koldere vejr. Overraskende nok finder jeg et ...
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar