Vi er en nation af kødspisere - og det kan også ses på valget af pålæg.
Vi konsumerer store mængder af kødpålæg hvor saltmængden er betragtelig.
Vi skal i virkeligheden kun have ganske lidt salt i vores kost, og med udbuddet af halvfabrikata og færdigvare kan det være svært at gennemskue hvor meget salt man egentlig indtager.
Fødevareproducenterne har dog tilkendegivet de vil skrue ned for saltmængden og det blev der skrevet om allerede i 2009. Jeg synes dog selv stadig at meget kødpålæg smager ret salt.
Se f.x nedenstående artikel der er skrevet her i april:
Fedtfattig pålæg fyldt med salt
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/produktion/ECE1597513/fedtfattigt-paalaeg-er-fyldt-med-salt/.
Derfor vil vi I de næste artikler giver jer tips til en sundere frokost der kan laves relativt nemt.
Gør evt. også brug af rester fra aftensmaden i jeres frokost, når der skal laves madpakke til jer og børnene.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
torsdag den 19. april 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Jeg har været heldig at få fat i Jamie Olivers nye kogebog mad på 30 minutter. Jeg bringer herfra en spinat og fetatærte. I bogen foresl...
-
Tomat har en flot rød farve der varierer fra det lyse til det mørkrøde. Der er rigtig mange sorter at vælge imellem så prøv jer frem Info...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
-
Trænger du til energi om morgenen? Prøv med en god gang havregrød , det giver masser af energi og gode vitaminer. Der er et utal af mu...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar