mandag den 26. november 2012

Madanmeldelse - Rafaels i Kolding

Jeg vil gerne også på siden give anmeldelser af restauranter for at være med til at illustrere hvor mange forskellige bud der er på god madlavning.

Restauranten Rafaels i Kolding ligger i et smukt hus i 2 etager.
Se http://www.rafaelspizzeria.com/#!home/mainPage


Til appetizer var der et glas oliven og lidt brød.

Forretten bestod af:

Laks bagt i ovn med ingefær, æble og fløde.
Der kom et lille ovnfast tallerken ind med laks i stykker i flødesovs med ingefær og æble. Det var tilpas varmt, og man kunne mest smage laksen og æblestykkerne. Laksen havde fået nok, men retten var desværre krydret alt for meget med salt, hvilket var synd for denne ret.
Ellers en fin kombination med laks, ingefær og æble.

Hovedretten bestod af:

Pappardelle med babysquash , hvidløg og parmesan
Der kom en relativ stor portion pappardelle ind på tallerkenen. Ovenpå var der skiver af grillstegte skiver squash og drys af parmesan.
Pastastykkerne var meget store og tykke hvilket desværre gjorde dem noget svære at tygge, og det voksede lidt i munden. Jeg kunne ikke spise mere end halvdelen af pastaen.
De stegte squash havde desværre fået lidt for meget varme hvilket gjorde at de smagte lidt brændte.
Det var lækkert med hjemmelavet pasta, men jeg ville gerne have haft dem lidt tyndere.

Det er ellers et hyggeligt sted at spise, og der er også mulighed for at sidde udenfor på terassen om sommeren. De har meget spændende mad, og vi håber der er et marked for denne type restaurant der også serverer italienske pizzaer.


Hvis der kommer lidt mere fokus på tilsmagningen af maden vil det give retterne et positivt løft, samt mere tid til kundeservice. Ellers dejlig hjemmelavet mad.

Tak for en god oplevelse og en hyggelig stemning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg