tirsdag den 7. august 2012

Grøn morgenmad : Sådan får du mere grønt til morgenmad.

Jeg har lavet alletiders ærtedip tilpasset morgenbordet.
Hvorfor dog ikke bruge flere grøntsager i morgenmaden, og ærter er tilpas søde til at det er lækkert.

Du skal bruge


  • Ærter
  • Myntegele
  • Kokosmel
  • Citron


Man tilpasser selv mængden af ærter man kan nå at spise. Den skal smages til med myntegele, kokosmel og citron. Start med små mængder og smag dig frem.

Ærterne koges et par min.
Blendes med myntesirup, kokosmel og citron efter smag.

Nu kan den eks. bruge på yoghurt naturel, A38, eller ymer.
Den kan også blandes med lidt flødeskum og bruges som topping på havregrøden.

Kan holde 3-4 dage på køl
Hvad synes du om denne opskrift?

Prøv ærtedip på yoghurt naturel, A 38 eller ymer.
Her har du en opskrift på havregrød hvis du får lyst til at prøve dippen derpå.

Her kan du også se forslag til dip fra TV2 der har kan bruges i meget af ens madlavning

Sans din mad
Ærter er så søde så mange børn har dem som favorit. Den flotte grønne farve pynter i maden.
Ærterne har godt at lidt modspil og kan tilsættes det syrlige som eks. citron, lime eller eddike.

Det kan børnene hjælpe med
Hælde ærter op i gryde
Blende massen.

Planlægning
Kog evt. ærter dagen før.

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud! Ærtemos er forfriskende og et sundere alternativ. Man kan også nøjes med at blende ærter, citron og en god oliven olie sammen.

    SvarSlet
  2. Hej Thomas ja det er også lækkert med sådan en ærtedip, tak for din kommentar.

    SvarSlet

Populære indlæg