lørdag den 13. juli 2013

Madskoler for børn - lysten til at lave mad.

Trænger dit barn til at få en god madoplevelse eller vil du bare gerne give dem mere viden indenfor kost og motion? Så kan det være en uge på madskole er lige noget for dem.

Jeg værdsætter tiltag der kan sætte mere fokus på madkulturen i Danmark, især når det er med fokus rettet mod børnefamilier.
På madskolerne kan børn i alderen 8-12 år i en uge prøve kræfter med madlavning indenfor diverse områder. Den basale viden man gerne skal have om kost bliver leget ind på madskolerne på en sjov og lærerig måde. Der bliver også mulighed for at tage på gårdbesøg for derigennem at få et mere naturligt forhold til de produkter der nu engang ender i supermarkederne.

Jeg håber selv jeg næste år får muligheden for at blive frivillig instruktør på dette fantastiske projekt der forhåbentlig giver børnene masser af motivation til at prøve færdighederne af derhjemme i deres eget køkken Til stor begejstring for forældrene.

Madskolerne kører hele sommeren rundt i landet så gå ind på hjemmesiden www.madskoler.dk og tjek om der stadig skulle være ledige pladser et sted nær dig.

Lad os sammen hylde alle de gode initiativer der bliver lavet for at værdsætte den gode hjemmelavede mad og de skønne danske råvarer som vi nu engang har.

Lad os alle forældre give vores børn lysten til at lave mad så de selv kan bruge færdighederne når de flytter hjemmefra. Lad os vise dem hvor lækkert og indbydende hjemmelavet mad er men få dem også til at smage på færdiglavede produkter og dermed vise forskellen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg