fredag den 21. juni 2013

Svampestuvning - en lækker og nem ret

Menuen stod egentlig på æggekage denne dag men æggene var desværre blevet for gamle så derfor blev det til en gang skøn svampestuvning.

Du skal bruge (3 personer)

1 bakke svampe
2 tomater samt lidt cherrytomater
1 løg
lidt fløde (1/2 - 1 dl)
salt og peber
evt. friske krydderurter til drys.

Sådan gør du
Gør svampene rene og skær dem i skiver. Skær tomater og løg i både eller tern.
Rist først svampene ved høj varme så al væden fordamper. Skru lidt ned for varmen, put dernæst tomater samt løg på panden og rist indtil det er blødt og lækkert.
Krydr med salt og peber og smag til.
Hæld fløde på panden og kog det lidt ind, så stuvningen bliver lidt tyk.

Drys evt. med friske krydderurter og servèr med lækkert ristet brød.
Velbekomme.

Hvad synes du om denne vegetarret?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg