Her en opskrift der kan laves i weekenden.
Tærterne kan fryses.
Opskriften svarer til 6-7 små tærteforme.
Grøntsagstærter
1 portion mørdej eller grov tærtedej
(vælg din favoritopskrift eller søg på nettet)
1/2 bæger Hytteost
3 Æg
Grøntsager af forskellig art, finthakket, evt. kort blancheret.
Lav dejen, hvis mørdej lad hvile i køleskabet.
Bland hytteost og æg sammen, tilføj peber samt krydderier.
Udrul dejen og udskær den så den passer til formene, der må gerne være kant på.
Forbag den 5-10 min ved 180 grader - lig evt. tørrede bønner i bunden så den ikke buler så meget.
Lig grøntsagerne i tærterne og put æggemassen over.
Put evt.krydderier øverst.
Bag i ovnen ca. 15-20 min ved. 200 grader.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
mandag den 19. marts 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Jeg har været heldig at få fat i Jamie Olivers nye kogebog mad på 30 minutter. Jeg bringer herfra en spinat og fetatærte. I bogen foresl...
-
Tomat har en flot rød farve der varierer fra det lyse til det mørkrøde. Der er rigtig mange sorter at vælge imellem så prøv jer frem Info...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
-
Trænger du til energi om morgenen? Prøv med en god gang havregrød , det giver masser af energi og gode vitaminer. Der er et utal af mu...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar