tirsdag den 20. marts 2012

Madplan - med grønt og fisk

Til inspiration ligger jeg lige et eksemplar af seneste madplan:



Lørdag Sandwich med kødboller / Rødbedehumus/ Bananis
Planlægning: lav evt.farsen om formiddagen og kog rødbederne. Bananerne skal i fryseren 6 timer før de skal bruges.

Søndag Filotærte med spinat og feta/tomatsalat, vanilieis med drys 
Planlægning: Filodejen skal op 6 timer før den skal bruges. Spinat fra frost skal nå at tø op.

Mandag Gulerodssuppe med gulerodschips, kødboller og brød. Egen opskrift

Tirsdag : Torsk i sprød skorpe med ærtemos 
Planlægning : Fisken skal købes samme dag.

Onsdag : Sandwich med skinke,ost, revet rødbede og revet gulerod.
Planlægning : Rødbederne og gulerødderne kan rives om aftenen eller morgenen.

Torsdags : Rugbrødsmadder med kartoffel, tomat og æg.
Planlægning : Kog kartofler og æg om morgenen.

Fredag : Svensk pølseret
Planlægning : Kog kartoflerne aftenen før eller om morgenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg