lørdag den 27. september 2014

Romanesco sauce/dip

For første gang har jeg prøvet at lave en dip baseret på romanesco sauce. Det er alletiders vegetariske dip der også kan bruges som tilbehør til kød og fisk. Jeg brugte en mindre mængde tomater i forhold til saucen.

Du skal bruge

1 peberfrugt
80-100 g smuttede mandler
1 fed hvidløg
1 spsk tomatpure
1/2 - 1 tsk. paprika
1/2 - 1 dl olivenolie
1 tomat

Grill peberfrugten helt sort.
Lad den køle af og pil skindet af. Fjern kernerne.
Så blendes dippen

Blend med smuttede mandler, tomatpure, olivenolie og tomat.
Vælg selv om det skal være en grov eller fin dip.
Smag til med salt og peber







Det færdige resultat





Har du nogle favoritdips? Har du også prøvet at lave romanescosauce eller dip

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg