Efter længere tids pause må det nu være på høje tid at genoptage mit skriveri på bloggen og bringe jer nyt om stort og småt på madfronten. Pt. er jeg på barsel, og har lige været på alletiders ferie til Bornholm. Her kan man tale om lokale madproducenter og vi fik bl.a. smagt bolsjer, øl, karameller og drukket skøn most/saft fra Bornholms mosteri. Der blev også smagt på røget sild og røgede rejer, hvor især røgede rejer er min absolutte favorit, det kan anbefales.
Lad mig høre hvor I har været eller skal på sommerferie, og hvad I har fået med hjem af kullinariske oplevelser.?
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Jeg har været heldig at få fat i Jamie Olivers nye kogebog mad på 30 minutter. Jeg bringer herfra en spinat og fetatærte. I bogen foresl...
-
Tomat har en flot rød farve der varierer fra det lyse til det mørkrøde. Der er rigtig mange sorter at vælge imellem så prøv jer frem Info...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
-
Trænger du til energi om morgenen? Prøv med en god gang havregrød , det giver masser af energi og gode vitaminer. Der er et utal af mu...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar