fredag den 30. august 2013

tang som ny grøntsag?

Har du nogensinde overvejet at inddrage tang i din madlavning?
Det er faktisk ganske vidst at flere og flere inddrager tang i deres mad.
Men hvorfor dog det?

Tang er et bæredygtigt produkt. Det er let at dyrke og så smager det ganske godt.
find din egen tang i Danmark
Vi kender mest tang fra sushi samt diverse asiatiske supper.

Det er muligt at finde sin egen spisetang i havet.
Visse steder i Asien har man nu lavet køkkenhaver i havet med spiselig tang i håb om at dette produkt vil blive inddraget mere i madlavningen pga. alle dens gode egenskaber.

tang kender mange fra sushi
Indtil videre har jeg prøvet tangboller og fiskedeler med tang men jeg er sikker på at vi i fremtiden vil se langt flere eksempler på hvordan man kan bruge tang i madlavningen.

Kan du lide tang? Hvorfor/hvorfor ikke?
Kunne du finde på at bruge tang mere i din madlavning?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg