onsdag den 10. oktober 2012

Frokost med årstidens grøntsager og protein


Jeg kan til tider godt lide at forkæle mig selv med en frokost der består af andet end bare rugbrød med pålæg. Derfor er denne ret et resultat af køleskabets gemmer og kreativiteten bag.
Godt med årstidens grøntsager og æg der indeholder protein.


Du skal bruge:
(1 person)

1 halv squash
Et kvart spidskål
Eddike
Salt og peber.
2 æg
Saltede nødder/kerner til drys.

Sådan gør du
Varm en pande med lidt smør.
Slå æggene ud og lav 2 fine spejlæg, jeg foretrækker at stege dem på begge sider.
Skær squashen i tern, og riv spidskålen fint.
Steg det ved høj varme et par minutter, krydr med salt og peber , tilsæt lidt eddike.
Anret det pænt på en tallerken og krydr med saltede nødder og kerner.

Squash og kålbiks med skønne spejlæg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg