onsdag den 25. juli 2012

Grøn morgenmad : Sådan laver du gulerodsomelet

At kunne servere en grøn morgenmad gør at der bliver flere muligheder for at inkludere grønt i vores hverdag,
Her er den kombineret med proteiner der mætter godt og giver en god start på dagen.


Opskrift (1 person)
2 æg
1 spsk mælk
2 spsk gulerodssaft
salt og peber.
Olivenolie.


Pisk ingredienserne sammen.
Varm olien godt op og steg omeletten på hver side, gerne ved god varme.Servér med tomater og evt. auberginedip.

Sans din mad

  • Tomater giver det søde og sprøde.
  • Gulerødderne giver det bløde og meget søde.
  • Auberginedip giver den stærke og lidt syrlige smag.

Planlægning
Skræl og riv evt gulerødderne aftenen før, så skal det bare piskes sammen om morgenen.Auberginedip kan forberedes et par dage i forvejen.


Dette kan børnene lave
Grøn morgenmad - og guf til sanserne.
De større børn
Skrælle gulerødder.
Rive gulerødder
Lave omeletten på panden


De mindre børn
Slå æg ud (med lidt hjælp)
Piske det sammen (evt. med hænderne).


Hvad synes I om denne morgenmad?



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg