mandag den 4. juni 2012

Ærtedip - se det fine juletræ

Jeg elsker ærter og engang imellem er det skønt at blende dem istedet for at spise dem hele.

Du skal bruge
150 Ærter (frosne eller friske).
Olie
Myntegelé.
Eddike eller lime.
Krydderier (evt.koriander).
Evt. lidt chili.

Kog ærterne i et par min, højst 5.

Afkøl let og blend med de andre ingredienser.
Prøv dig frem med hvor meget myntegelé , eddike og krydderier der skal i.´
Ærttedip - nu som juletræ
Vil du have den mere fast kan du tilsætte lidt kogt kold kartoffel.

Spis løs og lad dine børn smage, de vil elske det.
Myntegeleen giver en dejlig sød smag, og mynte passer fint til ærter.


Så er det nu du igen kan være kreativ.
Find sprøjtepose frem eller frostpose med lille hul i og find kunstneren frem i dig selv.

Ærtedip - juletræ med julelys.







I love peas, and sometimes it's nice to blend them instead of eating them whole.

You need 
150 Peas (frozen or fresh).
oil
Mint jelly.
Vinegar or lime.
Spices (evt.koriander).
Possibly. a little chili.

Cook the peas in a few minutes, no more than five

Cool slightly and blend with the other ingredients.
Experiment with how much mint jelly, vinegar and spices you neeed'

If you want it more firm you can add some cold boiled potato.

Try it, and let your children taste they'll love it.


So now you can once again be creative.
Find pastry bag up or freezing bag with small hole and find the artist in yourself.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg