torsdag den 27. december 2012

Køkkenudstyr - køb din egen julegave


Nåede du ikke at få alt der stod på din ønskeseddel. Så har du jo stadig mulighed for at give dig selv den julegave du ikke fik :- ). Tjek nedenstående forslag og køb noget nyt køkkengrej til dig selv. Du har fortjent det.

Rösle Rivejern - kan købes her

Vil du gerne imponere med dit køkkenudstyr, så er  et godt og robust rivejern fra Rösle lige noget for dig. Det er kvalitet i højeste klasse hvor kendetegnene også er funktionalitet og design. Så trænger dit gamle rivejern til en udskiftning skulle du overveje et af disse, der heller ikke fylder meget i skabet.


Butterfly dåseåbner - kan købes her

Jeg er fascineret over den lækre form denne dåseåbner har. Sammenlignet med min metal dåseåbner virker dette design mere brugervenligt. Grebet er ergonimisk udformet, så man ikke bliver træt i hånden hvis man skal åbne flere dåser af gangen. Jeg er vild med de skønne farver denne dåseåbner findes i. Et godt bud på nyt køkkenudstyr




Bestiksæt til børn - kan købes her 

Her er alletiders ide til børnene. Et skøn bestiksæt lavet i bambus af de bedste materialer. Det er komfortabelt og designet til et barns mund. Det er yderligere lavet af økologisk materiale. Lækkert køkkenudstyr til de små.





                                                       Grillspyd - let at tage kød/grøntsager af - 
                                                       kan købes her
         
 Det er efterhånden sæson at grille hele året rundt, så bare kom ud i  juleferien og eksperimentér ved grillen. Eller du kan ønske dig disse grillspyd og gå igang til efteråret. Slut med at fedte med at få kød og grøntsager af. Og der er jo ikke noget så lækker som grillspyd man selv har lavet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg