Jeg selv er en fan af alle andre alternativer end smør til at putte på brødet.Hvorfor ikke prøve med grøntsager.
En skøn grøn dip kan bruges til mange ting fx. til:
- Kiks
- Smørelse til rugbrød
- Ost
- Andre grøntsager
Du skal bruge
- 150 g majskerner
- Eddike
- Lime
- Smør
- Koriander og fennikelfrø (stødte i morter)
Majskernerne puttes i kogende vand og koger 5 min.
De afkøles lidt og blendes med smør, lidt eddike og krydderierne.
Det er helt op til dig hvordan du vil have dippen skal smage.
Har du børn der skal smage dippen anbefaler jeg følgende trick:
Tag en frysepose og hæld dippen i. Lav et lille hul.
Maleri med gulerodsdip. |
Så skal de nok synes det er sjovt at smage.
Og her må der gerne leges med maden og smages med fingrene.
Til babyer anbefaler jeg der kun puttes smør i majsene.
Har I prøvet at lave majsdip?
Corn dip
I myself am a fan of all alternatives other than butter to put on the bread.
Why not try with vegetables.A lovely veggie dip can be used for many things eg. to:
crackers
Spread the bread
cheese
other vegetables
You need
150 g of corn kernels
vinegar
lime
butter
Coriander and fennel seeds, crushed
Corn kernels are put into boiling water and boil for5 minutes.
Blend with butter, a little vinegar and spices.
It is entirely up to you how you want the dip to taste.
Personally I like this dip that to contain plenty of lime and vinegar as I like the slightly sour taste.
Do you have children who will taste the dip, I recommend the following trick:
Take a freezer bag and pour dip in.
Make a small hole.
Find a plate and make a fine painting.
Then they'll think it's fun to taste.
Here its ok to play with your food and taste with your fingers.
For babies, I recommend only butter in the corndip
Ingen kommentarer:
Send en kommentar