tirsdag den 5. juni 2012

Majsdip



Jeg selv er en fan af alle andre alternativer end smør til at putte på brødet.Hvorfor ikke prøve med grøntsager.


En skøn grøn dip kan bruges til mange ting fx. til:
  • Kiks
  • Smørelse til rugbrød
  • Ost
  • Andre grøntsager


Du skal bruge 
  • 150 g majskerner
  • Eddike
  • Lime
  • Smør
  • Koriander og fennikelfrø (stødte i morter)


Majskernerne puttes i kogende vand og koger 5 min.
De afkøles lidt og blendes med smør, lidt eddike og krydderierne.
Det er helt op til dig hvordan du vil have dippen skal smage.


Personligt kan jeg godt til denne dip lide at der er rigeligt lime og eddike i da jeg kan lide den lidt syrlige smag.Krydderierne går godt til majsen så det smager af mere.


Har du børn der skal smage dippen anbefaler jeg følgende trick:
Tag en frysepose og hæld dippen i. Lav et lille hul.



Maleri med gulerodsdip.
Find en tallerken og lav et fint maleri.
Så skal de nok synes det er sjovt at smage.


Og her må der gerne leges med maden og smages med fingrene.


Til babyer anbefaler jeg der kun puttes smør i majsene.







Har I prøvet at lave majsdip?








Corn dip


I myself am a fan of all alternatives other than butter to put on the bread.
Why not try with vegetables.

A lovely veggie dip
 can be used for many things eg. to:

crackers
Spread
 the bread
cheese
other vegetables


You need

150 g of
 corn kernels
vinegar
lime
butter
Coriander and
 fennel seeds, crushed



Corn
 kernels are put into boiling water and boil for5 minutes.
Blend
 with butter, a little vinegar and spices.
It is entirely
 up to you how you want the dip to taste.

Personally I
 like this dip that to contain plenty of lime and vinegar as I like the slightly sour taste.




Do you have children
 who will taste the dip, I recommend the following trick:
Take
 a freezer bag and pour dip in.
Make a small
 hole.


Find
 a plate and make a fine painting.
Then
 they'll think it's fun to taste.

Here its ok to
 play with your food and taste with your fingers.

For babies, I recommend only butter in the corndip













Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg