Så blev der købt økologiske kartofler. |
Det var på sin plads at lave en varm kartoffelsalat med bagte tomater og bønner.
En lidt utraditionel kartoffelsalat hvor jeg synes det valgte ingredienser går godt sammen.
Du skal bruge:
5 økologiske kartofler.
3 langtidsbagte tomater *(lune)
1 marineret grillet peberfrugt, tempereret
1 skål blandede bønner, kogte og tempereret.
1 håndfuld letristede hasselnødder.
Lidt peber
Lidt peber
Purløg til pynt
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk fransk sennep
1 dråbe eddike
Peber (efter smag)
*Langtidsbagte tomater laves ved at halvere tomaterne, pensle dem med olie, drysse med lidt salt og sukker samt rosmarin. De bages i 2 timer ved 130 grader til de er skrumpet ind til det halve.
Sådan gør du
Sådan gør du
De økologiske kartofler koges sammen med et par rosmarinkviste. Koges al dente ca. 8-10 min.
De økologiske kartofler kogt med rosmarinkviste. Hvilken skøn duft. |
hasselnøder, langtidsbagte tomater og marineret grillet peberfrugt. |
De langtidsbagte tomater samt den marinerede grillede peberfrugt skæres i tern og vendes i.Bønnerne vendes også i.Brug gerne fingrene
Bacon smuldres i mindre stykker.. Hasselnødderne befries for skallen og de hakkes i grove stykker.
Til sidst inden servering vendes bacon og hasselnødder i kartoffelsalaten.
Den skønne lune kartoffelsalat med langtidsbagte tomater og grillet peberfrugt |
Uhm, den ser virkelig lækker ud :-)
SvarSletHej Malou. Tak for din kommentar, skønt at en så erfaren blogger som dig synes om opskriften.
SvarSlet