Den er også glimrende med gulerødder, brug gerne 6 stk fintrevet.
Du skal bruge:
2 1/2 dl Ris
50 g Flødeost.
150 g Champignon
2 Æg
1/2 dl rasp
1 spsk soya
Krydderurter
Ris til en skøn riskage |
Risen koges efter anvisning.
Den køles lidt af og blandes med flødeosten.
Sesamfrø ristes på tør pande i 3 min.
det hele blandes sammen til riskagen |
Blandes i rismassen sammen med æg og krydderurter.
De ligner næste hakkebøffer :- ) |
4-6 minutter på hver side.
Hvad synes I om denne ret?
Personligt vil jeg næste gang putte flere grøntsager i, eks peber.
Min søn guffede disse i sig med stor tilfredshed.
Sans din mad
Smag på champignonerne.
Nyd synet af de sprøde riskager.
Børnene i køkkenet
Kan hjælpe med at forberede risene.
Slå æg ud og piske.
Forme massen og hjælpe med at stege den.
Planlægning
En rest ris fra dagen før kan bruges.
Champignon kan gøres klar dagen før.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar