Her en opskrift der kan laves i weekenden.
Tærterne kan fryses.
Opskriften svarer til 6-7 små tærteforme.
Grøntsagstærter
1 portion mørdej eller grov tærtedej
(vælg din favoritopskrift eller søg på nettet)
1/2 bæger Hytteost
3 Æg
Grøntsager af forskellig art, finthakket, evt. kort blancheret.
Lav dejen, hvis mørdej lad hvile i køleskabet.
Bland hytteost og æg sammen, tilføj peber samt krydderier.
Udrul dejen og udskær den så den passer til formene, der må gerne være kant på.
Forbag den 5-10 min ved 180 grader - lig evt. tørrede bønner i bunden så den ikke buler så meget.
Lig grøntsagerne i tærterne og put æggemassen over.
Put evt.krydderier øverst.
Bag i ovnen ca. 15-20 min ved. 200 grader.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
mandag den 19. marts 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Gulerodsis - med velbehag Sense your food Der burde være flere der eksperimenterer med grøntsager i desserter. Bare for sjov skyld , ...
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
-
Så blev det igen tid til tærte og til at afprøve hvordan chorizo og porrer klæder hinanden. Som mor på barsel med 2. barn skal der planlægge...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
-
Igår var det bare så skønt vejr så vi skulle da have koldskål. Ofte laver jeg det selv men denne gang prøvede vi at købe Mejse Koldskål me...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar