lørdag den 4. august 2012

Sådan laver du en nem auberginedip

Bagt


Grøn snack – auberginedip
Dette er en lækker grøn snack der kan tilpasses børn og voksne.
Ønsker man en stærk auberginedip blendes friske hvidløg i dippen. 
Ønskes en mindre stærk dip bages hvidløgene først i ovnen.
Det er superlækker dip til smørelse på rugbrød, til grøntsagsstænger eller på knækbrød.

Opskrift

Du skal bruge:
1 aubergine
3-4 fed hvidløg
2 spsk Olivenolie
Citron efter behag
Salt og peber.


Bag auberginen en times tid i ovn ved 200 grader, når den føles

blød at mærke på tages den ud af ovnen.
Bag evt. fed af hvidløg med den sidste halve times tid.
Pil skindet af auberginen.
Blend aurberginen med hvidløg, olivenolie og citron.
Smag til med salt og peber.
Kan bevares på køl en uges tid.


Sans din mad
Mærk på auberginen før bagning.

Mærk på den efter bagning.


Smag på dippen, er den stærk eller sød?



Det kan børnene hjælpe med
Putte aubergine i ovn.
Pille hvidløg
Blende dippen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg