Står man en aften og ikke lige ved hvad man skal lave til mad kan man bruge de rester man har i køleskabet og lavet udvalgte tapas.
Her har vi brugt rester af peberfrugt, fyldt med oliventapenade og kapers.
Velbekomme
Oliventapenade laves med oliven, olivenolie, og evt. lidt citron samt parmesanost.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Jeg elsker søde sager og jeg elsker lakrids i kager og småkager. Småkager er gode fordi de kan holde længe og man lige kan tage dem frem når...
-
Gulerodsis - med velbehag Sense your food Der burde være flere der eksperimenterer med grøntsager i desserter. Bare for sjov skyld , ...
-
Jeg har været heldig at få fat i Jamie Olivers nye kogebog mad på 30 minutter. Jeg bringer herfra en spinat og fetatærte. I bogen foresl...
-
Jeg elsker at lave hjemmelavede snack men det er ikke altid man lige kan finde tiden til det når man er på barsel. Når man endelig lige kan ...
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Jeg har været så heldig at opleve Food Festival sammen med min søn og en veninde. Vi købte et weekendpas og var der fredag samt lørdag. Der...
-
Tomat har en flot rød farve der varierer fra det lyse til det mørkrøde. Der er rigtig mange sorter at vælge imellem så prøv jer frem Info...
-
Grøn morgenmad – energimuffins med gulerod. Når weekenden nærmer sig er der ikke noget bedre end at forkæle sig selv og andre med noge...
-
Står man en aften og ikke lige ved hvad man skal lave til mad kan man bruge de rester man har i køleskabet og lavet udvalgte tapas. Her ha...
-
Drik dine grøntsager - prøv gulerod Sense your food Engang imellem er det skønt at kunne drikke sine grøntsager og på denne måde få me...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar