Står man en aften og ikke lige ved hvad man skal lave til mad kan man bruge de rester man har i køleskabet og lavet udvalgte tapas.
Her har vi brugt rester af peberfrugt, fyldt med oliventapenade og kapers.
Velbekomme
Oliventapenade laves med oliven, olivenolie, og evt. lidt citron samt parmesanost.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Hvad går du efter når du handler i supermarkedet? Kigger du på emballagen for at se om varen kommer fra Danmark? Og betyder det noget om den...
-
Prøv kikærter næste gang du skal ud at handle. De har højt proteinindhold og er rige på fibre. De har en ærte og nøddeagtig smag, er billig...
-
Jeg bliver simpelthen nødt til at dele verdens fantastiske dessert med jer. Jeg læste opskriften i en artikel der fortalte om nytårsmad. ...
-
Jeg elsker blommer så det er heldig vi har et skønt blommetræ herhjemme. Ydermere har vi været heldige at få en skål sveskeblommer af vores ...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Jeg elsker lasagne og nogle gange er det skønt at prøve den uden kød. Med inspiration fra Meyers kogebog "Mad til de mindste" la...
-
Tomat har en flot rød farve der varierer fra det lyse til det mørkrøde. Der er rigtig mange sorter at vælge imellem så prøv jer frem Info...
-
Trænger dit barn til at få en god madoplevelse eller vil du bare gerne give dem mere viden indenfor kost og motion? Så kan det være en uge p...
-
Jeg selv er en fan af alle andre alternativer end smør til at putte på brødet. Hvorfor ikke prøve med grøntsager. En skøn grøn dip kan...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar