Vi er en nation af kødspisere - og det kan også ses på valget af pålæg.
Vi konsumerer store mængder af kødpålæg hvor saltmængden er betragtelig.
Vi skal i virkeligheden kun have ganske lidt salt i vores kost, og med udbuddet af halvfabrikata og færdigvare kan det være svært at gennemskue hvor meget salt man egentlig indtager.
Fødevareproducenterne har dog tilkendegivet de vil skrue ned for saltmængden og det blev der skrevet om allerede i 2009. Jeg synes dog selv stadig at meget kødpålæg smager ret salt.
Se f.x nedenstående artikel der er skrevet her i april:
Fedtfattig pålæg fyldt med salt
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/produktion/ECE1597513/fedtfattigt-paalaeg-er-fyldt-med-salt/.
Derfor vil vi I de næste artikler giver jer tips til en sundere frokost der kan laves relativt nemt.
Gør evt. også brug af rester fra aftensmaden i jeres frokost, når der skal laves madpakke til jer og børnene.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
torsdag den 19. april 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Hvad går du efter når du handler i supermarkedet? Kigger du på emballagen for at se om varen kommer fra Danmark? Og betyder det noget om den...
-
Prøv kikærter næste gang du skal ud at handle. De har højt proteinindhold og er rige på fibre. De har en ærte og nøddeagtig smag, er billig...
-
Jeg bliver simpelthen nødt til at dele verdens fantastiske dessert med jer. Jeg læste opskriften i en artikel der fortalte om nytårsmad. ...
-
Jeg elsker blommer så det er heldig vi har et skønt blommetræ herhjemme. Ydermere har vi været heldige at få en skål sveskeblommer af vores ...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Jeg elsker lasagne og nogle gange er det skønt at prøve den uden kød. Med inspiration fra Meyers kogebog "Mad til de mindste" la...
-
Tomat har en flot rød farve der varierer fra det lyse til det mørkrøde. Der er rigtig mange sorter at vælge imellem så prøv jer frem Info...
-
Trænger dit barn til at få en god madoplevelse eller vil du bare gerne give dem mere viden indenfor kost og motion? Så kan det være en uge p...
-
Jeg selv er en fan af alle andre alternativer end smør til at putte på brødet. Hvorfor ikke prøve med grøntsager. En skøn grøn dip kan...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar