Vi skal nyde den grønne frokost der kan bestå af følgende.
fra commons.wikimedia.org |
Kartofler indeholder mange af de gode vitaminer som vitamin C og kostfibre,
Kog dem ikke for meget og kog gerne med skræl hvis nye kartofler.
Sådan gør du
- Lav skiver af de kolde kogte kartofler.
- Smør et stykke rugbrød med rigelig smør.
- Lig evt. kartoflerne på en bund af spinat eller salat.
- Kom mayonaise, salt og peber på.
- Drys gerne med friske krydderurter som eks. purløg eller basilikum (bedst om sommeren).
Andet tilbehør:
- Skiver af oliven.
- Ansjoser ovenpå kartoffelmaden
- Ajvar som erstatning for smør.
fra www.spiseliv.dk |
Trænger man til en variation så se følgende opskrift
kartoffelmad med friterede ansjoser
Jeg har ikke smagt ovenstående med friterede ansjoser men tænker det kunne være spændende at prøve
Lad børnene være med til at skive kartofler, putte mayonaise på og tage sig en smagsprøve.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar