tirsdag den 1. maj 2012

Koldskål a la veggie

Igår var det bare så skønt vejr så vi skulle da have koldskål.

Ofte laver jeg det selv men denne gang prøvede vi at købe Mejse Koldskål med tykmælk, kærnemælk og æg.
Koldskål a la veggie.
Samtidig blev der købt kammerjunker til.Og en pakke jordbær fra Spanien var ikke lige til at stå for selvom jeg plejer at holde mig til at købe dem i sæson.Engang imellem er det ok med det færdigkøbte når det skal gå lidt hurtigt .-).

Koldskål a la veggie

Koldskål (færdiglavet eller hjemmelavet)
Kammerjunkere
Jordbær
Ærter (friske eller optøede)
Friske Koriander eller mynte
Creme fraiche
Evt. citronsaft/ citronskal.

Koldskålen røres med lidt citronsaft/citronskal
Hældes i en tallerken.
Creme fraichen laves som en top i midten.
Ærter ligges i koldskålen og ovenpå creme fraichen.
Der drysse med friskhakkede koriander/mynte.

Så blev der leget lidt med maden
Små grønne øer
Så må der spises.
Hvad synes I om det at komme ærter i?

Brug af sanserne, hvordan smager det?

Koldskålen og kammerjunkere bidrager med det søde.
Ærterne er det lidt søde, friske og sprøde.
Citronen det lidt sure og friske pust til koldskålen.
Jordbærene det søde og lidt sure.
Koriander/mynte det overraskende element der passer godt til ærterne.

Generelt var jeg positiv overrasket, absolut basis for at afprøve det noget mere.

Ja normalt må man jo ikke lege med maden, men kunne da ikke stå for at lave dette, jo mere vi pynter maden, jo bedre den ser ud, jo mere spiser man som regel. Og så er det sjovt at lave når man har børn



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg