Jeg hedder Mette, og er en kvinde i 30 ´erne der har en søn på 5 år samt en lille pige fra juli 2014.
Jeg vil gerne bringe mere madglæde til de danske børnefamilier.
Vi ved tiden kan være knap i hverdagen men vi vil gerne udfordre standardopskrifterne på lasagne, pasta med kødsovs, boller i karry og andre velkendte klassikere.
Vi ved det er hvad børnene kan lide men vi er også nødt til at udfordre deres smagsløg.
Jeg vil gerne fokusere på at børnene kan være med til meget af madlavningen og at de kan være til stor hjælp.Det skal være en nydelse at lave samt indtage maden.
Også når det tager længere end en halv time at tilberede.
Brug gerne de danske råvarer og fokusér på hvordan du kan få flere grøntsager i dine retter.
Jeg håber I får glæde af bloggen
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Opslag (Atom)
Populære indlæg
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
-
Jeg elsker at lave hjemmelavede snack men det er ikke altid man lige kan finde tiden til det når man er på barsel. Når man endelig lige kan ...
-
Jeg har lavet alletiders ærtedip tilpasset morgenbordet. Hvorfor dog ikke bruge flere grøntsager i morgenmaden, og ærter er tilpas søde til...
-
Gulerodsis - med velbehag Sense your food Der burde være flere der eksperimenterer med grøntsager i desserter. Bare for sjov skyld , ...
-
Menuen stod på grill igår så der blev grillet både pølser og ben. Dertil blev der lavet en lækker tzatziki og coleslaw. Tzatziki er en gr...
-
Igår var det bare så skønt vejr så vi skulle da have koldskål. Ofte laver jeg det selv men denne gang prøvede vi at købe Mejse Koldskål me...
-
Min søn på 5 år elsker at hjælpe til når jeg lige fanger ham i det rette øjeblik eller får ham motiveret til at give en hånd med. Men hvor...
-
Tomat har en flot rød farve der varierer fra det lyse til det mørkrøde. Der er rigtig mange sorter at vælge imellem så prøv jer frem Info...
-
Jeg elsker snacks til eftermiddag, alt der er sprødt og knaser er lækkert. Det kan være chips, bacon, croutoner, kiks, flæskesværd m.m. M...
-
Gule rødbeder Vi vil de næste 4 dage give dig indblik i hvad I kan bruge rødbedens til i hverdagens og weekendens mad. Mist ikke modet,...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar