Jeg elsker hjemmelavede snacks da jeg så ved hvad de indeholder og hvad jeg giver mine børn. Disse müslibarer er garanteret også billigere end dem man køber , og de smager rigtig lækkert.
Du skal bruge:
1/2 dl mandler
1/2 dl hasselnødder
1/2 dl. tranebær
lidt olie til stegning
1 dl kokosmel
2 dl müsli
3 spsk. flydende honning.
Sådan gør du
Hak mandler og hasselnødder groft.
Rist det et par minutter ved middelvarme sammen med tranebær.
Tilsæt kokosmel og müsli og rist yderligere et par minutter.
Tilsæt flydende honning og skru op på høj varme et par minutter.
Massen skal blive tykkere og sammenhængende.
Derefter tager du en lille bradepande/fad med bagepapir og hælder massen i.
Tryk gerne massen ned med dine fingre eller en ske så der ikke er nogle huller.
Sættes til afkøling og kan skæres ud når den er kold. Put evt. bagepapir eller sølvpapir halvt rundt om hver bar så er de lette at spise.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Gulerodsis - med velbehag Sense your food Der burde være flere der eksperimenterer med grøntsager i desserter. Bare for sjov skyld , ...
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
-
Så blev det igen tid til tærte og til at afprøve hvordan chorizo og porrer klæder hinanden. Som mor på barsel med 2. barn skal der planlægge...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
-
Igår var det bare så skønt vejr så vi skulle da have koldskål. Ofte laver jeg det selv men denne gang prøvede vi at købe Mejse Koldskål me...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar