Jeg elsker hjemmelavede snacks da jeg så ved hvad de indeholder og hvad jeg giver mine børn. Disse müslibarer er garanteret også billigere end dem man køber , og de smager rigtig lækkert.
Du skal bruge:
1/2 dl mandler
1/2 dl hasselnødder
1/2 dl. tranebær
lidt olie til stegning
1 dl kokosmel
2 dl müsli
3 spsk. flydende honning.
Sådan gør du
Hak mandler og hasselnødder groft.
Rist det et par minutter ved middelvarme sammen med tranebær.
Tilsæt kokosmel og müsli og rist yderligere et par minutter.
Tilsæt flydende honning og skru op på høj varme et par minutter.
Massen skal blive tykkere og sammenhængende.
Derefter tager du en lille bradepande/fad med bagepapir og hælder massen i.
Tryk gerne massen ned med dine fingre eller en ske så der ikke er nogle huller.
Sættes til afkøling og kan skæres ud når den er kold. Put evt. bagepapir eller sølvpapir halvt rundt om hver bar så er de lette at spise.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Jeg har været så heldig at opleve Food Festival sammen med min søn og en veninde. Vi købte et weekendpas og var der fredag samt lørdag. Der...
-
Nogle gange tænker jeg over hvorfor virksomhederne ikke eksperimenterer noget mere med pålæg og grøntsager. Men min konklusion er foreløbig ...
-
Tager du stilling til hvad du putter i munden? Vil du gerne påvirke det udvalg af fødevarer vi ser i supermarkederne? Du kan som forbruge...
-
Dine børns favoritter Hvilken slags grøntsager kan de lide?. Vi kender vel vores børns favoritretter, hvad de kan lide og ikke lide. ...
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
-
Hvordan gør man egentlig grøntsager uhyggelige til Halloween? Her får du mit bud på hvordan man tryller med tomater og mozerellakugler. De...
-
Intet hitter bedre hos børn end gulerødder og rosiner blandet sammen. Put gerne olivenolie samt eddie i for at give mere smag. Og husk...
-
Gule rødbeder Vi vil de næste 4 dage give dig indblik i hvad I kan bruge rødbedens til i hverdagens og weekendens mad. Mist ikke modet,...
-
Jeg elsker at lave mad der bare kan spise med hænderne lige som det er.Skønt at mærke maden mellem fingrene. Disse gulerodssnegle er superl...
-
Forestil dig at du lige tager et kig i grøntsagsskuffen i dit køleskab, Hvad finder du mon der? Mange fine sprøde grøntsager eller er der no...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar