Forleden dag besluttede vi at købe færdige Cordon Bleau da vi havde lyst til det og samtidig var det på tilbud i vores supermarked. Da man som børnefamilie også gerne går efter gode tilbud slog vi til.
De blev stegt fint sprøde og smagen var ok, dog smagte kødet, osten og skinken ikke af meget.
Når man nu kender lidt til Cordon Bleau ved man at det som regel er lavet med et reelt stykke kød, nærmere bestemt kalvekød.
Da vi kiggede nærmere på kødet måtte vi konstatere at der her var tale om en slags fars hvor jeg ikke helt kunne bestemme om det var svin eller oksekød. Ydermere havde skinken der lå indeni en lidt sjov farve og konsistens, så det har været en af de billigere af slagsen.
Hvis man som kunde ved at det er på det grundlag man køber det færdige produkt er det da ok, men jeg følte mig lidt snydt over at have købt en produkt der var ringere end forventet. Det er nok sidste gang jeg køber den færdigvare i vores supermarked.
Hvis jeg selv skulle lave Cordon Bleau ville jeg med sikkerhed bruge kalvefilet , en god skinke, skøn ost og en lidt stærk sennep
Hvad køber du af halvfærdige/færdige produkter i dit supermarked? Og har du nogle forventninger til produktet når du køber det?
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Jeg har været så heldig at opleve Food Festival sammen med min søn og en veninde. Vi købte et weekendpas og var der fredag samt lørdag. Der...
-
Nogle gange tænker jeg over hvorfor virksomhederne ikke eksperimenterer noget mere med pålæg og grøntsager. Men min konklusion er foreløbig ...
-
Tager du stilling til hvad du putter i munden? Vil du gerne påvirke det udvalg af fødevarer vi ser i supermarkederne? Du kan som forbruge...
-
Dine børns favoritter Hvilken slags grøntsager kan de lide?. Vi kender vel vores børns favoritretter, hvad de kan lide og ikke lide. ...
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
-
Hvordan gør man egentlig grøntsager uhyggelige til Halloween? Her får du mit bud på hvordan man tryller med tomater og mozerellakugler. De...
-
Intet hitter bedre hos børn end gulerødder og rosiner blandet sammen. Put gerne olivenolie samt eddie i for at give mere smag. Og husk...
-
Gule rødbeder Vi vil de næste 4 dage give dig indblik i hvad I kan bruge rødbedens til i hverdagens og weekendens mad. Mist ikke modet,...
-
Jeg elsker at lave mad der bare kan spise med hænderne lige som det er.Skønt at mærke maden mellem fingrene. Disse gulerodssnegle er superl...
-
Forestil dig at du lige tager et kig i grøntsagsskuffen i dit køleskab, Hvad finder du mon der? Mange fine sprøde grøntsager eller er der no...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar