fredag den 15. juni 2012

Ti trin ned - madanmeldelse

Sense your food


Ti trin ned – anmeldelse.
At spise på Ti trin ned var en smags og sanseoplevelse udover det sædvanlige.
Anmeldelsen er delt op i to dele. Her er første del

Da vi ankom var der til min undren en større pincet lagt ind i den stofserviet der lå på bordet.
Det viste sig vi skulle få brug for den til appetizeren.
Til selve menuen blev der valgt en saftmenu og det blev en ret spændende smagning.

Appetizers
Drikkevarer : Hjemmelavet druesaft.- sød men frisk i det.

     Tema : Billede af havbunden.
Der kom en større bowle ind med en landskab man normalt kun ville finde på havbunden.
Her fik vi brug for vores pincet til at smage på alle de spændende ting.
Der var forskellig slags tang lavet af hvede, rejepasta og krydderurter.
Brun tang var lavet af bl.a. muslinger.
Der var sprødt fiskeskind der smagte og duftede som flæskesvær.
I bunden var der en majonæse med sort sand der formegentlig var lavet med noget malt.
Der var også grønne blade der viste sig at være strandkål, det smagte 
lidt a la spinat.


1a) Muslinger i gele
her er de skønne muslinger
Der var 2 små muslinger, der var overtrukket med gele, og som lå i en marinade sammen med fint hakkede grøntsager. Muslingerne smagte fint og var tilpas kogte.
På tallerkenen var der også strandurter bl.a. strandkål og en slags sukkulent lignende plante der smagte sprødt og af saltvand. Derudover var der kartoffelchips med små mayonaise dråber og stenbiderrogn.
Der var ligeledes små hjemmelavede torskehapsere der smagte skønt af torsk, og der var en god tynd panering, der smagte lidt af krydderurter



Rimmet laks med rå rejer
En virkelig dekorativ tallerken der giver en minder om hav og strand.
Laksen var omviklet med tang, og smagte godt, ingen dårlig fiskesmag.
Det var en speciel oplevelse at smage rå rejer der kunne virke lidt geleagtige, og egentlig ikke smagte af så meget.
 Det grønne pynt kan spises og er hentet fra stranden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg