Ti trin ned - madanmeldelse
Sense your food
Ti trin ned – anmeldelse.
At spise på Ti trin ned var en smags og sanseoplevelse
udover det sædvanlige.
Anmeldelsen er delt op i to dele. Her er første del
Da vi ankom var der til min undren en større pincet lagt ind i den
stofserviet der lå på bordet.
Det viste sig vi skulle få brug for den til appetizeren.
Til selve menuen blev der valgt en
saftmenu og det blev en ret spændende smagning.
Appetizers
Drikkevarer : Hjemmelavet druesaft.- sød men frisk i det.
Tema : Billede af havbunden.
Der kom en større bowle ind med en landskab man normalt kun
ville finde på havbunden.
Her fik vi brug for vores pincet til at smage på alle de spændende ting.
Der var forskellig slags tang lavet af hvede, rejepasta og
krydderurter.
Brun tang var lavet af bl.a. muslinger.
Der var sprødt fiskeskind der smagte og duftede som
flæskesvær.
I bunden var der en majonæse med sort sand der formegentlig
var lavet med noget malt.
Der var også grønne blade der viste sig at være strandkål,
det smagte
lidt a la spinat.
1a) Muslinger i gele
her er de skønne muslinger |
Der var 2 små muslinger, der var overtrukket med gele, og
som lå i en marinade sammen med fint hakkede grøntsager. Muslingerne smagte
fint og var tilpas kogte.
På tallerkenen var der også strandurter bl.a. strandkål og
en slags sukkulent lignende plante der smagte sprødt og af saltvand. Derudover
var der kartoffelchips med små mayonaise dråber og stenbiderrogn.
Der var ligeledes små hjemmelavede torskehapsere der smagte skønt
af torsk, og der var en god tynd panering, der smagte lidt af krydderurter
Rimmet laks med rå rejer
En virkelig dekorativ tallerken der giver en minder om hav
og strand.
Laksen var omviklet med tang, og smagte godt, ingen dårlig
fiskesmag.
Det var en speciel oplevelse at smage rå rejer der kunne
virke lidt geleagtige, og egentlig ikke smagte af så meget.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar