Gulerodsis - med velbehag
Sense your food
Der burde være flere der eksperimenterer med grøntsager i desserter.Bare for sjov skyld , og fordi man skal have en del grøntsager fordelt over dagen,
Hvorfor så ikke putte det i dessert?
Du skal bruge
2- 4 personer.
Til isen
2 pasteuriserede æggeblommer
45 g flormelis.
1 teske vaniliesukker.
3 dl piskefløde.
1-2 dl gulerodssaft.
Til karameliserede gulerødder
100 g. gulerødder
50 g. sukker
(med inspiration fra fodd4you)
Skør gulerødderne i små tern.
Smelt sukkeret på en pande indtil det karameliserer og tilsæt gulerødderne.
Rør hurtigt rund så massen fordeler sig på gulerødderne.
Den lækre is med gulerodsstykkerne |
Pisk æggeblommerne med flormelis og vaniliesukker.
Lav det til en skøn æggecreme.
Hæld den 1.-2 dl gulerodssaft i æggemassen og tilsæt de afkølede karameliserede gulerødder.
Pisk fløden til flødeskum.
Vend flødeskummet forsigtig i æggemassen lidt af gangen.
Frys den i en egnet beholder, eller gør det i portionsforme.
Rør i isen nogle gange de næste par timer indtil massen stivner.
Spis med velbehag når isen er gennemfrossen (hvis du kan vente).
Tip
Jeg brugte ca. 2 dl gulerodssaft og konsistensen blev som almindelig is, så det var helt fint.
Man kan selv vurdere hvor meget saft der skal i, men gulerodssmagen var ikke dominerende.
Hvad synes I om isen og har I prøvet at eksperimentere med desserter der indeholder grøntsager?
Play casino - No.1 for the Casino Guru
SvarSletNo longer have the opportunity to go to febcasino.com the casinos or ford escape titanium read the reviews ventureberg.com/ of the slots you kadangpintar love. But they're not always the same. Sometimes you have a sol.edu.kg new online