Jeg elsker at lave hjemmelavede snack men det er ikke altid man lige kan finde tiden til det når man er på barsel. Når man endelig lige kan finde tiden til det og få det passet ind er man yderst taknemmelig, og jeg nyder at få det lavet. Når man laver det selv ved hvad man jo hvad der er i ens knækbrød, hvordan det er lavet osv. Og man kan med god samvittighed give det til sin søn på 5 år der til tider elsker mors eksperimenter i køkkenet.
Hørfrø og græskarkerner er rigtig gode at bruge i denne opskrift og indeholder mange vitaminer og mineraler.
Du skal bruge
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
2 1/2 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 1/2 tsk salt
2 dl vand
1 dl rapsolie.
Sådan gør du
Rør alle de tørre ingredienser sammen
Tilsæt vand og olie og rør det hele sammen til en jævn dej i 2 dele.
Rør hver del til et kvadrat mellem 2 stk. bagepapir.
Skær hver portion i 16 firkanter.
Bages ved 200 grader i 15-20 min.
Dejen vil være meget våd og lidt klistret du kan evt.putte lidt mere mel i om nødvendig.
Men den lidt fedtede dej vil også gøre at knækbrødet ikke virker tørt men sprødt og lækkert.
Har du selv prøvet at bage knækbrød eller lavet andre lækre snacks til dine børn?
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Jeg har været så heldig at opleve Food Festival sammen med min søn og en veninde. Vi købte et weekendpas og var der fredag samt lørdag. Der...
-
Nogle gange tænker jeg over hvorfor virksomhederne ikke eksperimenterer noget mere med pålæg og grøntsager. Men min konklusion er foreløbig ...
-
Tager du stilling til hvad du putter i munden? Vil du gerne påvirke det udvalg af fødevarer vi ser i supermarkederne? Du kan som forbruge...
-
Dine børns favoritter Hvilken slags grøntsager kan de lide?. Vi kender vel vores børns favoritretter, hvad de kan lide og ikke lide. ...
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
-
Hvordan gør man egentlig grøntsager uhyggelige til Halloween? Her får du mit bud på hvordan man tryller med tomater og mozerellakugler. De...
-
Intet hitter bedre hos børn end gulerødder og rosiner blandet sammen. Put gerne olivenolie samt eddie i for at give mere smag. Og husk...
-
Gule rødbeder Vi vil de næste 4 dage give dig indblik i hvad I kan bruge rødbedens til i hverdagens og weekendens mad. Mist ikke modet,...
-
Jeg elsker at lave mad der bare kan spise med hænderne lige som det er.Skønt at mærke maden mellem fingrene. Disse gulerodssnegle er superl...
-
Forestil dig at du lige tager et kig i grøntsagsskuffen i dit køleskab, Hvad finder du mon der? Mange fine sprøde grøntsager eller er der no...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar