Jeg elsker rigtig mange grøntsager men blomkål kan være en udfordring at tilberede så den bliver lækker. Man vil gerne have andet end dampet, kogt blomkål eller blomkål brugt i suppe.
Her kommer der en opskrift på blomkål i en udgave der minder om ris/cous cous.
Den er hentet med inspiration fra sæson med smag.
Elsker man bacon som mig men gerne vil have en vegetarret som denne kan man putte sesamolie i retten, det giver en skøn baconsmag :- ).
Du skal bruge
3/4 eller 1 blomkålshoved
1 rødløg
Krydderurter
blomkål og rødløg blendes |
1/2 pakke feta
1 håndfuld rosiner
Salt og peber
Olie (olivenolie og evt. lidt sesamolie.)
Citron
Sådan gør du
Skyl blomkålet og del det i mindre buketter. Skræl rødløg og skær det i både.
Blend blomkål, rødløg og krydderurter i en foodprocessor til det minder om cous cous.
pinjekerner ristes |
den færdige blomkåls |
Bland blomkål, rødløg og krydderurter med pinjekerner, feta og rosiner.
Kom olie i blandingen. Smag til med salt, peber og citron.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar