Et andet eksempel på grønt pålæg kunne være dette.
Grønt forårstæppe:
1/2 pose ærter
Lidt mynte
Salt og peber
Smør.
Kog ærterne kort i saltet vand.
Blend ærterne med smør og lidt mynte.
Tilsæt evt.lidt olie/olivenolie og citron.
Kan bruges til aftensmad som grøn bunddække, til pålæg og på tortillas.
Så let er det at være med på den grønne og nemme løsning.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
lørdag den 25. februar 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Gulerodsis - med velbehag Sense your food Der burde være flere der eksperimenterer med grøntsager i desserter. Bare for sjov skyld , ...
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
-
Så blev det igen tid til tærte og til at afprøve hvordan chorizo og porrer klæder hinanden. Som mor på barsel med 2. barn skal der planlægge...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
-
Igår var det bare så skønt vejr så vi skulle da have koldskål. Ofte laver jeg det selv men denne gang prøvede vi at købe Mejse Koldskål me...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar