Menuen stod egentlig på æggekage denne dag men æggene var desværre blevet for gamle så derfor blev det til en gang skøn svampestuvning.
Du skal bruge (3 personer)
1 bakke svampe
2 tomater samt lidt cherrytomater
1 løg
lidt fløde (1/2 - 1 dl)
salt og peber
evt. friske krydderurter til drys.
Sådan gør du
Gør svampene rene og skær dem i skiver. Skær tomater og løg i både eller tern.
Rist først svampene ved høj varme så al væden fordamper. Skru lidt ned for varmen, put dernæst tomater samt løg på panden og rist indtil det er blødt og lækkert.
Krydr med salt og peber og smag til.
Hæld fløde på panden og kog det lidt ind, så stuvningen bliver lidt tyk.
Drys evt. med friske krydderurter og servèr med lækkert ristet brød.
Velbekomme.
Hvad synes du om denne vegetarret?
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
fredag den 21. juni 2013
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Dessert med grøntsager - Gulerodsslik . Denne opskrift er til alle jer slikmunde der ikke gider kunstige farvestoffer og tilsætningsstof...
-
Her har vi lavet en lækker gulerodssorbet. Jeg nøjedes med 1 citron i opskriften men man kan sagtens bruge 2 stk. Glucosesirup fås i de st...
-
Jeg elsker dadler og endnu mere elsker jeg at bruge dem til dessert. Derfor lavede jeg disse daddelkugler, der kan forsvinde ret hurtigt. J...
-
Vi nåede ikke at få gulv på i december men regner med det kommer i denne måned.Sådan noget beton tager lang tid om at tørre :- ).. Vi havde ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar