Trænger dit barn til at få en god madoplevelse eller vil du bare gerne give dem mere viden indenfor kost og motion? Så kan det være en uge på madskole er lige noget for dem.
Jeg værdsætter tiltag der kan sætte mere fokus på madkulturen i Danmark, især når det er med fokus rettet mod børnefamilier.
På madskolerne kan børn i alderen 8-12 år i en uge prøve kræfter med madlavning indenfor diverse områder. Den basale viden man gerne skal have om kost bliver leget ind på madskolerne på en sjov og lærerig måde. Der bliver også mulighed for at tage på gårdbesøg for derigennem at få et mere naturligt forhold til de produkter der nu engang ender i supermarkederne.
Jeg håber selv jeg næste år får muligheden for at blive frivillig instruktør på dette fantastiske projekt der forhåbentlig giver børnene masser af motivation til at prøve færdighederne af derhjemme i deres eget køkken Til stor begejstring for forældrene.
Madskolerne kører hele sommeren rundt i landet så gå ind på hjemmesiden www.madskoler.dk og tjek om der stadig skulle være ledige pladser et sted nær dig.
Lad os sammen hylde alle de gode initiativer der bliver lavet for at værdsætte den gode hjemmelavede mad og de skønne danske råvarer som vi nu engang har.
Lad os alle forældre give vores børn lysten til at lave mad så de selv kan bruge færdighederne når de flytter hjemmefra. Lad os vise dem hvor lækkert og indbydende hjemmelavet mad er men få dem også til at smage på færdiglavede produkter og dermed vise forskellen.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
lørdag den 13. juli 2013
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Jeg elsker blommer så det er heldig vi har et skønt blommetræ herhjemme. Ydermere har vi været heldige at få en skål sveskeblommer af vores ...
-
Jeg har været heldig at få fat i Jamie Olivers nye kogebog mad på 30 minutter. Jeg bringer herfra en spinat og fetatærte. I bogen foresl...
-
Hvis man har lyst til at udforske forskellige fødevarer og møde forskellige producenter og leverandører bag disse er food festival i Århus ...
-
Forleden dag skulle vintertøjet findes frem så det kunne vaskes og vi kunne være klar til det koldere vejr. Overraskende nok finder jeg et ...
-
Da vi var inviteret til familiefødselsdag var det oplagt at give en hjemmelavet gave og det blev dermed bl.a. hjemmelavet grøn pesto, romane...
-
Her har vi lavet en lækker gulerodssorbet. Jeg nøjedes med 1 citron i opskriften men man kan sagtens bruge 2 stk. Glucosesirup fås i de st...
-
For første gang har jeg prøvet at lave en dip baseret på romanesco sauce. Det er alletiders vegetariske dip der også kan bruges som tilbehør...
-
Græskartærte - som amerikanerne laver den. Velegnet til børn, spøgelser og voksne der bare skal have noget sødt Her kan du se en vide...
-
Kikærter er skøn grønt mad rig på masser af protein. Du skal bruge Kikærter Peberfrugt Olie/eddike Rosmarin. Kikærterne sættes i...
-
Hvad går du efter når du handler i supermarkedet? Kigger du på emballagen for at se om varen kommer fra Danmark? Og betyder det noget om den...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar