Trænger dit barn til at få en god madoplevelse eller vil du bare gerne give dem mere viden indenfor kost og motion? Så kan det være en uge på madskole er lige noget for dem.
Jeg værdsætter tiltag der kan sætte mere fokus på madkulturen i Danmark, især når det er med fokus rettet mod børnefamilier.
På madskolerne kan børn i alderen 8-12 år i en uge prøve kræfter med madlavning indenfor diverse områder. Den basale viden man gerne skal have om kost bliver leget ind på madskolerne på en sjov og lærerig måde. Der bliver også mulighed for at tage på gårdbesøg for derigennem at få et mere naturligt forhold til de produkter der nu engang ender i supermarkederne.
Jeg håber selv jeg næste år får muligheden for at blive frivillig instruktør på dette fantastiske projekt der forhåbentlig giver børnene masser af motivation til at prøve færdighederne af derhjemme i deres eget køkken Til stor begejstring for forældrene.
Madskolerne kører hele sommeren rundt i landet så gå ind på hjemmesiden www.madskoler.dk og tjek om der stadig skulle være ledige pladser et sted nær dig.
Lad os sammen hylde alle de gode initiativer der bliver lavet for at værdsætte den gode hjemmelavede mad og de skønne danske råvarer som vi nu engang har.
Lad os alle forældre give vores børn lysten til at lave mad så de selv kan bruge færdighederne når de flytter hjemmefra. Lad os vise dem hvor lækkert og indbydende hjemmelavet mad er men få dem også til at smage på færdiglavede produkter og dermed vise forskellen.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
lørdag den 13. juli 2013
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Jeg elsker søde sager og jeg elsker lakrids i kager og småkager. Småkager er gode fordi de kan holde længe og man lige kan tage dem frem når...
-
Gulerodsis - med velbehag Sense your food Der burde være flere der eksperimenterer med grøntsager i desserter. Bare for sjov skyld , ...
-
Jeg har været heldig at få fat i Jamie Olivers nye kogebog mad på 30 minutter. Jeg bringer herfra en spinat og fetatærte. I bogen foresl...
-
Nu fjernes moms på frugt og grønt. Bornholm vil hjælpe danskerne til sund livsstil. Stadig hører vi om flere der bliver overvægtige i ...
-
Tomat har en flot rød farve der varierer fra det lyse til det mørkrøde. Der er rigtig mange sorter at vælge imellem så prøv jer frem Info...
-
Gule rødbeder Vi vil de næste 4 dage give dig indblik i hvad I kan bruge rødbedens til i hverdagens og weekendens mad. Mist ikke modet,...
-
Dessert med grøntsager - Gulerodsslik . Denne opskrift er til alle jer slikmunde der ikke gider kunstige farvestoffer og tilsætningsstof...
-
Her har vi lavet en lækker gulerodssorbet. Jeg nøjedes med 1 citron i opskriften men man kan sagtens bruge 2 stk. Glucosesirup fås i de st...
-
Jeg elsker blommer så det er heldig vi har et skønt blommetræ herhjemme. Ydermere har vi været heldige at få en skål sveskeblommer af vores ...
-
Efteråret er her og dermed en af de største plager, nemlig den influenza der bare kan smitte alt og alle. Den ramte også herhjemme, først mi...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar