mandag den 22. oktober 2012

Pizzasnegle - med gulerod og ost

Jeg elsker at lave mad der bare kan spise med hænderne lige som det er.Skønt at mærke maden mellem fingrene. Disse gulerodssnegle er superlækre og nemme at lave. Gode til madpakken og til fryseren. Hvis der er nogle tilbage.:- )

Du skal bruge
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk fint salt
2 spsk rapsolie.
250 g. durummel
200 g. hvedemel
30 g. hvedeklid
Ingredienser til pizzasnegle dej.

Gæren opløses i lunkent vand. Salt og rapsolie tilsættes. Til sidst tilsættes melet, mærk dig frem hvor meget mel du behøves. Hæver en times tid.

Gulerodsmos
4-5 gulerødder
1 stilk rosmarin.

Ost:
Revet Emmentaler og parmesan

Pynt:
Græskarkerner eller sesamfrø

Sådan laves gulerodsmos
Sæsonens gulerødder koges med rosmarin
Gulerødder skrælles og skæres i mindre skiver. Koges med rosmarin indtil de er møre.Tag rosmarinkvisten op.
Blendes.


Sådan laves gulerodssneglene
Gulerodsmosen smøres på og der drysses med ost.
Dejen rulles ud til en firkant på en bageplade.
Gulerodsmosen smøres på, og der kommes ost ovenpå.
Derefter rulles dejen til en stor roulade.
Tryk den godt sammen.

Tag derefter en skarp kniv og skær den ud i passende snegle.

 Lig dem derefter på bagepapir og tryk dem lidt flade. Lad dem evt.efterhæve 15 min og pynt dem efter eget valgt med sesamfrø eller græskarkerner.

Bages i ovnen ca 20 min ved 200 grader.

Mums de færdige gulerodssnegle - også gode til madpakken.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg