Du skal bruge
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk fint salt
2 spsk rapsolie.
250 g. durummel
200 g. hvedemel
30 g. hvedeklid
Ingredienser til pizzasnegle dej. |
Gæren opløses i lunkent vand. Salt og rapsolie tilsættes. Til sidst tilsættes melet, mærk dig frem hvor meget mel du behøves. Hæver en times tid.
Gulerodsmos
4-5 gulerødder
1 stilk rosmarin.
Ost:
Revet Emmentaler og parmesan
Pynt:
Græskarkerner eller sesamfrø
Sådan laves gulerodsmos
Sæsonens gulerødder koges med rosmarin |
Blendes.
Sådan laves gulerodssneglene
Gulerodsmosen smøres på og der drysses med ost. |
Gulerodsmosen smøres på, og der kommes ost ovenpå.
Derefter rulles dejen til en stor roulade.
Tryk den godt sammen.
Tag derefter en skarp kniv og skær den ud i passende snegle.
Lig dem derefter på bagepapir og tryk dem lidt flade. Lad dem evt.efterhæve 15 min og pynt dem efter eget valgt med sesamfrø eller græskarkerner.
Bages i ovnen ca 20 min ved 200 grader.
Mums de færdige gulerodssnegle - også gode til madpakken. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar