mandag den 15. oktober 2012

Græskarsuppe med hjemmelavede croutoner.

Jubii, det er snart Halloween, jeg tænker om jeg skal holde en lille Halloween komsammen i den anledning. Med god efterårsmad og selvfølgelig årstidens græskar. Jeg må se om det kan forenes med at der muligvis er et køkken der skal tages ned sidst i oktober og et nyt der skal sættes op i november. Men man er vel kreativ?? :- ).

Du skal bruge (6 portioner)

2 1/2 kg græskar
7 1/2 dl grøntsagsbouillon
7 1/2 dl mælk.
sukker og peber

Sådan gør du
Rens græskaret fri for kerne og fibre og skræl. Skær det i tern.
Koges i en stor gryde med mælk og boullion i 15-20 min Afkøles let.
Græskarsuppen blendes jævn.
Smag til med lidt sukker og peber.

Hjemmelavede croutoner
5 skiver franskbrød
1 fed presset hvidløg
krydderier
olie.

Skær eller riv franskbrødet i mindre stykker/tern.
Vend franskbrødet sammen med hvidløg krydderier og olie

Velbekomme og god halloween.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg