Jubii, det er snart Halloween, jeg tænker om jeg skal holde en lille Halloween komsammen i den anledning. Med god efterårsmad og selvfølgelig årstidens græskar. Jeg må se om det kan forenes med at der muligvis er et køkken der skal tages ned sidst i oktober og et nyt der skal sættes op i november. Men man er vel kreativ?? :- ).
Du skal bruge (6 portioner)
2 1/2 kg græskar
7 1/2 dl grøntsagsbouillon
7 1/2 dl mælk.
sukker og peber
Sådan gør du
Rens græskaret fri for kerne og fibre og skræl. Skær det i tern.
Koges i en stor gryde med mælk og boullion i 15-20 min Afkøles let.
Græskarsuppen blendes jævn.
Smag til med lidt sukker og peber.
Hjemmelavede croutoner
5 skiver franskbrød
1 fed presset hvidløg
krydderier
olie.
Skær eller riv franskbrødet i mindre stykker/tern.
Vend franskbrødet sammen med hvidløg krydderier og olie
Velbekomme og god halloween.
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
mandag den 15. oktober 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Jeg har været så heldig at opleve Food Festival sammen med min søn og en veninde. Vi købte et weekendpas og var der fredag samt lørdag. Der...
-
Nogle gange tænker jeg over hvorfor virksomhederne ikke eksperimenterer noget mere med pålæg og grøntsager. Men min konklusion er foreløbig ...
-
Tager du stilling til hvad du putter i munden? Vil du gerne påvirke det udvalg af fødevarer vi ser i supermarkederne? Du kan som forbruge...
-
Dine børns favoritter Hvilken slags grøntsager kan de lide?. Vi kender vel vores børns favoritretter, hvad de kan lide og ikke lide. ...
-
Når vi stadig gerne vil have grøntsager derhjemme men samtidig vil spare tid finder jeg blenderen frem. Jeg laver denne tomatsuppe der også ...
-
Hvordan gør man egentlig grøntsager uhyggelige til Halloween? Her får du mit bud på hvordan man tryller med tomater og mozerellakugler. De...
-
Intet hitter bedre hos børn end gulerødder og rosiner blandet sammen. Put gerne olivenolie samt eddie i for at give mere smag. Og husk...
-
Gule rødbeder Vi vil de næste 4 dage give dig indblik i hvad I kan bruge rødbedens til i hverdagens og weekendens mad. Mist ikke modet,...
-
Jeg elsker at lave mad der bare kan spise med hænderne lige som det er.Skønt at mærke maden mellem fingrene. Disse gulerodssnegle er superl...
-
Forestil dig at du lige tager et kig i grøntsagsskuffen i dit køleskab, Hvad finder du mon der? Mange fine sprøde grøntsager eller er der no...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar