fredag den 8. november 2013

Broccolisuppe og karrycroutoner

I denne uge var der også rester på madplanen og til forret faldt valget på en enkel broccolisuppe med karrycroutoner.

Du skal bruge (2 -3personer)

Den fine broccoli
Til suppen
Olivenolie
1 broccoli
1 løg
paprika
1 /2 liter bouillion
1/2 - 1 dl.fløde

Sådan gør du
Del broccolien i mindre buketter. Skær løget i tern.
Put olie i en gryde og svits broccoli og løg sammen med paprika i 5 min.
Hæld bouillon over og lad simre i 20-30 minutter.
Blend suppen og smag til med  salt og peber. Jævn den med en tilpas mængde fløde
Har man lyst kan man også putte en gulerod i suppen, og så evt. spæde op med mere bouillon.



Til croutoner
2-3 skiver groft toastbrød.
Olivenolie
Karry

Riv franskbrødet i mindre stykker. Hæld olivenolie på, så meget så alt brødet får olie på sig. Drys karry over. Bland det hele med fingrene så olie og karry bliver godt fordelt .
Rist i ovn ca. 15-20 min ved 200 grader.

Servér suppen med de skønne karrycroutoner til.


Den skønne broccolisuppe
De knasende croutoner















Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg