mandag den 26. august 2013

Sådan kan du også bruge broccoli og squash.

Forestil dig at du lige tager et kig i grøntsagsskuffen i dit køleskab, Hvad finder du mon der? Mange fine sprøde grøntsager eller er der nogle der har set bedre dage.?
Personligt har jeg altid et mål om at nå at bruge alle grøntsager inden de bliver kedelige men det lykkes ikke altid. Derfor måtte jeg tage kampen op mod de lidt kedelige broccolibuketter og den lidt halvslatne squash.Hvad skulle jeg finde på så de ikke skulle ende deres dage i den store altædende skraldespand?

Vi skulle have pasta til aften så derfor blev det en omgang pesto med restegrøntsagerne. Jeg elsker pesto men plejer at lave det med basilikum og pinjekerner så nu skulle kreativiteten stå sin prøve.

Dette skal du bruge
4 buketter broccoli eller 1/2 broccoli.
1/2 squash
Olivenolie
Parmesanost
1/2 pose pinjekerner
1 fed hvidløg
En håndfuld forskellige krydderurter.

Sådan gør du
Squash skæres i tern og broccolien skæres i mindre stykker.
Grøntsagerne blendes med de resterende ingredienser.
Prøv dig frem med hvor meget ost og olivenolie der er brug for.
Det skal være en nogenlunde tyk pasta der kan bruges som dyppelse til grøntsager/brød eller som en pesto til pasta.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg