tirsdag den 31. januar 2012

Mad - god måde at bruge rester

Har du også nogle gange svært ved at bruge dine grøntsager der bare ligger i køleskabet?

Hvad skal du bruge


Rester af grøntsager
Olie
Bouillion
Flødeost
  • Snit grøntsagerne i fine stykker, svits dem lidt i en gryde, og hæld vand eller bouillion over.
  • Lad det simre indtil grøntsagerne er møre.
  • Blend dem derefter evt. sammen med lidt flødeost.
  • Varm suppe igennem og spis med fornøjelse.

Som topping kan vælges kødboller eller lidt god chorizo stegt på pande.
Er du til stærk suppe så suppler med chili eller hvidløg.

Hvad har jeg selv prøvet?
Vi laver tit grøntsagssuppe af forskellige brugbare rester.
Det er let, hurtigt og sundt. Putter man også kartofler i får man en god mæthedsfornemmelse.

Vegetables left overs.
Do you find it difficult to use leftovers especially vegetables you do not know how to use?

Then make a nice pot of soup, slice all the vegetables, fry them in a pan and add water or stock.
Cook until tender and find your blender.

Eventually ad some cream cheese and enjoy.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg