Imorgen regner jeg med at der hjemme ved os er ved at være et nyt køkken der er klart til at blive taget i brug. Måske med undtagelse af det nye gulv...Derfor har der været lidt ustabilitet på bloggen, i og med der ikke er blevet lavet så meget hjemmelavet mad.:- (
Dog bliver det ekstremt skønt at kunne tage et nyt køkken i brug med en ovn samt komfur der virker 100% og en emhætte der ikke larmer som en trold der snorker :- ).
Til gengæld for et manglende køkken har jeg udforsket x antal færdigretter og take away med blandet resultat. Det absolutte tophit har været sushi som take away hvorimod minutnudler med smag var et mindre hit.
Der er blevet taget lidt billeder af disse retter undervejs, og når der er sorteret i disse vil jeg gerne fortælle jer hvad jeg godt kan anbefale. Også fordi jeg synes vi danskere fortjener nogle gode sunde fastfood retter af god kvalitet. Når man nu lige står i denne situation at man ikke har adgang til komfur, og må lave mad i mikroovn eller spise kold mad. Dog har vi også benyttet familie og venner og fået varm aftensmad der. Det er også spændende at se hvad andre serverer af aftensmad og lade sig inspirere.
Så jeg vil også gerne opfordre jer alle til at hygge mere med familie og venner hele året, og spise aftensmad sammen. Der er nu noget dejligt og hyggeligt over at man i nogenlunde ro og fred kan være sammen om dette måltid. Det er vigtigt at nyde sin mad, og ikke altid være på farten :- ).
Hvis I har forslag til grønne retter/juleretter I godt kunne tænke jer at se på bloggen i tekst og billeder så skriv endelig en kommentar.
Glædelig jul til jer alle - vi snakkes ved om bloggen
Her vil vi blogge om hverdagens og weekendens mad rettet mod børnefamilier. Der er fokus på sæsonens råvarer og mad med glæde og kærlighed.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære indlæg
-
Jeg elsker blommer så det er heldig vi har et skønt blommetræ herhjemme. Ydermere har vi været heldige at få en skål sveskeblommer af vores ...
-
Jeg har været heldig at få fat i Jamie Olivers nye kogebog mad på 30 minutter. Jeg bringer herfra en spinat og fetatærte. I bogen foresl...
-
Hvis man har lyst til at udforske forskellige fødevarer og møde forskellige producenter og leverandører bag disse er food festival i Århus ...
-
Forleden dag skulle vintertøjet findes frem så det kunne vaskes og vi kunne være klar til det koldere vejr. Overraskende nok finder jeg et ...
-
Da vi var inviteret til familiefødselsdag var det oplagt at give en hjemmelavet gave og det blev dermed bl.a. hjemmelavet grøn pesto, romane...
-
Her har vi lavet en lækker gulerodssorbet. Jeg nøjedes med 1 citron i opskriften men man kan sagtens bruge 2 stk. Glucosesirup fås i de st...
-
For første gang har jeg prøvet at lave en dip baseret på romanesco sauce. Det er alletiders vegetariske dip der også kan bruges som tilbehør...
-
Græskartærte - som amerikanerne laver den. Velegnet til børn, spøgelser og voksne der bare skal have noget sødt Her kan du se en vide...
-
Kikærter er skøn grønt mad rig på masser af protein. Du skal bruge Kikærter Peberfrugt Olie/eddike Rosmarin. Kikærterne sættes i...
-
Hvad går du efter når du handler i supermarkedet? Kigger du på emballagen for at se om varen kommer fra Danmark? Og betyder det noget om den...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar